L’Hort De La Mare (Catala)

Vacances a una masia a la falda de les muntanyes del Priorat.La casa de camp, restaurada,, amb el seu jardí i piscina, esta envoltada per 4 hectares de conreus de vinya, ametllers, oliveres i avellaners , des d’on es pot gaudir de la flora i la fauna,el vi, el menjar, la cultura i les vistes impressionants de la Serra de Llaberia.

Gracies per el vostre interes en visitar L´Hort de la Mare, llar de l´escriptor Martin Kirby, la seva muller Maggie Whitman i els seus dos fills, l´Ella i el Joe-Joe.Plegats porten les tasques de la masia, conreus, animals,hort i gestionen la casa de turisme rural, La Vinya del Pare. Tots ells son presentats per Martin en el seu llibre ”Es pot beure te amb porro?”, recenment publicat en catala l´any 2007. Abans ho va ser en angles, portugues i holandes.

Hi ha allotjament per fins a vuit persones, distribuit en tres dormitoris, un d´ells a la planta baixa, amb llit doble i sortida al jardi accesible amb cadira de rodes, igualment que el bany amb dutxa. La cuina , el menjador i la sala d´estar comparteixen un mateix ampli i diafan espai. La cuina esta equipada amb fogons de gas, forn electric, nevera, congelador, rentaplats i hi ha acces a rentadora. Al pis de dalt hi han dos grans dormitoris amb terrassa. Un amb llit de matrimoni i l´altre amb dos llits bessons. Possibilitat de supletoris i bressols si es necessari. Tambe hi ha un bany complet i una terrassa per on es pot accedir al jardi amb piscina , tenis de taula i barbacoa.

Your Name (required)
[dropshadowbox][/dropshadowbox]

Your Email (required)
[dropshadowbox][/dropshadowbox]

Subject
[dropshadowbox][/dropshadowbox]

Your Message
[dropshadowbox][/dropshadowbox]

captcha
[dropshadowbox][/dropshadowbox]